Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Sous-Videsous-vide-1_0.jpg

Sous-Vide

• 1 beoordelingen

sous-vide-1_0.jpg
sous-vide-1_0.jpg

 32,50

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Product omschrijving

Auteur: Bas Robben
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 280

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op.
Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken.
Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren?
Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om je gerechten nog malser en smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard.
Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka.
Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Specificaties

Merk

Reviews

1 beoordeling

5 sterren

0 review

4 sterren

0 review

3 sterren

1 review

2 sterren

0 review

1 ster

0 review

Star fullStar fullStar fullStar openStar open

Happy with the product, but gift wrapping was missing.

Anoniem - 9-12-2021

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1