Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Rijs - De reis van thuisbakker naar ambachtelijk broodrijs-de-reis-van-thuisbakker-naar-ambachtelijk-brood_0.jpg

Rijs - De reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

• 0 beoordelingen

rijs-de-reis-van-thuisbakker-naar-ambachtelijk-brood_0.jpg
rijs-de-reis-van-thuisbakker-naar-ambachtelijk-brood_0.jpg

 34,99

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Product omschrijving

Auteurs: Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Jan Bronswijk
Uitgever: A Posteriori
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 192

Recepten voor ambachtelijk brood waar je de tijd voor neemt om te maken. Prachtige foto’s van brood dat net uit de oven komt, waar het aroma vanaf dampt, maken dat je nog maar één ding wilt: zelf met je handen in het deeg. Dat is wat Rijs met je doet.
Aan de hand genomen door de auteurs Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Jan Bronswijk ben je in staat om zelf ambachtelijke broden te bakken in de kamado, houtoven of heteluchtoven.
Denk aan Draaistokbrood, Brioche hamburgerbollen, Meergranenbrood, Tarwevolkorenbrood, No-knead witbrood of Desem notenbrood.

Naast recepten is dit boek doordesemd met achtergrondverhalen over de kunst van het broodbakken. Van rijsmiddelen die je kunt gebruiken, de verschillende granen, het kneden van het deeg tot en met vullingen.
Technieken als opbollen, vouwen en opmaken van het deeg komen in woord en beeld aan bod. Bezoeken aan specialisten van graanteler, molenaar tot zuurdesem-expert maken de beleving compleet. Je voelt ieders vurige passie voor het ambacht.

Specificaties

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1