Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Over Rook - Het Handboek voor Warm & Koud Rokenover-rook-het-handboek-voor-warm-koud-roken_0.jpg

Over Rook - Het Handboek voor Warm & Koud Roken

• 7 beoordelingen

over-rook-het-handboek-voor-warm-koud-roken_0.jpg9789461430977_extra_pd1500x1500_1.jpg9789461430977_mi1_pd1500x1500_1.jpgover-rook-het-handboek-voor-warm-koud-roken_1.jpg
over-rook-het-handboek-voor-warm-koud-roken_0.jpg9789461430977_extra_pd1500x1500_1.jpg9789461430977_mi1_pd1500x1500_1.jpgover-rook-het-handboek-voor-warm-koud-roken_1.jpg

 25,95

Er zijn nog maar 1 op voorraad

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Product omschrijving

Auteur: Meneer Wateetons
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook
Aantal pagina's: 241

In ‘Over rook’ leer je alles over het roken van vlees, vis en groenten. Het boek legt het verschil tussen warm en koud roken uit, welke materialen je als thuisroker nodig hebt (denk bijvoorbeeld aan een rookpan, rookkast en barbecue), je leert de subtiele smaakverschillen tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi te herkennen en je leert wat de ideale temperatuur is waarop je je hout laat smeulen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.

De recepten zijn veelzijdig; van klassiekers als gerookt ontbijtspek, gerookte zalm en Amsterdamse osseworst tot gerookte kaas, noten, bieten, oesters, tofu en spareribs en zelfs bijzondere gerechten als gerookte olijfolie en dranken. In ‘Over rook’ staan ook experimente rookgerechten van driesterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije.

Specificaties

Merk

Reviews

7 beoordelingen

5 sterren

4 reviews

4 sterren

3 reviews

3 sterren

0 review

2 sterren

0 review

1 ster

0 review

Star fullStar fullStar fullStar fullStar full

Leuk en duidelijk om te lezen

Anoniem - 16-6-2023

Star fullStar fullStar fullStar fullStar open

Fijn om ook de recepten binnen handbereik te hebben na aanschaf van een rookpan.

Anoniem - 11-6-2019

Star fullStar fullStar fullStar fullStar open

makkelijk leesbaar en leuke recepten.

Anoniem - 23-6-2017

Star fullStar fullStar fullStar fullStar full

Duidelijk boek Bekend bij mijn zoon vanwege workshops die hij vd schrijver heeft gehad Niet als belerende kok maar geschreven uit enthousiasme

Anoniem - 1-5-2017

Star fullStar fullStar fullStar fullStar open

Leuke handleiding. Informatief en inspirerend om nieuwe dingen te proberen.

Anoniem - 18-7-2016

Star fullStar fullStar fullStar fullStar full

Inspirerend

Anoniem - 1-6-2016

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1