• 0 beoordelingen
Auteur: Meneer Wateetons
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren; van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees.
Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd.
Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet.
Met Over charcuterie maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Koningsdag 26-4
Gesloten
Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00