Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-


De Buyer

    ...

    De Buyer pan kopen.

    Ben je op zoek naar een geschikte koekenpan om vlees mee dicht te schroeien, zónder een kwetsbare antikleeflaag? De koekenpannen van De Buyer worden vervaardigd uit plaatstaal. Dit materiaal is al decennia lang zeer geliefd bij Franse chefs, met name om de uitstekende warmtegeleidende eigenschappen en bovendien de natuurlijke antikleef eigenschappen.

    De Buyer Mineral

    Alle De Buyer Mineral pannen worden behandeld met een speciaal laagje bijenwas voordat deze uit de fabriek komen om de pan te beschermen tegen oxidatie en roestvorming. Voordat je de pan gaat gebruiken is het belangrijk om de plaatstalen pan even in te branden: eerst met een laagje zout en daarna met wat olie. We zorgen er altijd voor dat je een duidelijke gebruiksaanwijzing bij je De Buyer pan krijgt zodat je precies weet waar je op moet letten.

    Verschillen tussen de Carbon Steel en de Mineral B lijnen

    De Carbon Steel en de Mineral B lijnen van De Buyer lijken veel op elkaar, toch zit er een verschil tussen deze twee koekenpannen-series. Beide De Buyer pannen hebben natuurlijke antikleef eigenschappen: hoe vaker je de pannen gebruikt, des te beter de antikleeflaag wordt. Je kunt dit goed zien door naar de kleur van de pan te kijken. Hoe donkerder de pan, des te beter de antikleef eigenschappen. De plaatstalen koekenpannen van De Buyer zijn uitstekend geschikt om bijvoorbeeld een biefstuk of tonijnsteak mee dicht te schroeien, de warmtegeleidende eigenschappen van plaatstaal zijn werkelijk subliem. Het aanbakken van producten zal dankzij de natuurlijke antikleeflaag ook tot het verleden behoren met een goed ingebrande plaatstalen pan.

    Soorten plaatstaal pannen

    Er zijn van De Buyer verschillende soorten pannen verkrijgbaar, van gewone koekenpannen tot ovale vispannen en van grote paellapannen tot bijvoorbeeld pannenkoekenpannen voor flinterdunne Franse crêpes! Bijzonder zijn ook de kleine koekenpannen van De Buyer: met een doorsnede van 12 cm zijn deze geschikt voor het bakken van een klein eitje, roosteren van pijnboompitten of het maken van blini's.

    Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

    Maandag 11:30 - 18:00
    (Eindhoven gesloten)
    Dinsdag 09:30 - 18:00
    Woensdag 09:30 - 18:00
    Donderdag 09:30 - 18:00
    Vrijdag 09:30 - 18:00
    Zaterdag 09:30 - 18:00
    Zondag 11:00 - 17:00
    Kookpunt Rotterdam
    Noordplein 29 - 41
    3035EC Rotterdam
    010 443 10 75
     
     
    Kookpunt Eindhoven
    Philitelaan 71
    5617 AM Eindhoven (Strijp)
    010 443 10 75

     

    Footer contact bar foto 1