• 0 beoordelingen
21,-
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Meng en controleer makkelijk uw bereidingen met de Mastrad Thermospatel!
Ideaal om uw chocolade te temperen voor een glad en glanzend resultaat zoals de grote chocolatiers.
De Thermospatel is praktisch met het soepele uiteinde van silicone. Hiermee kunnen de bereidingen gemengd worden en uit de kom gespateld worden.
De thermometer in de spatel geeft een nauwkeurige temperatuurcontrole van -20° tot +250°C. De thermometer werkt op een batterij, welke wordt meegeleverd in de verpakking.
De spatel kan losgekoppeld worden van de thermometer, zodat de spatel een rondje meekan in de vaatwasmachine.
Merk
Mastrad
Vaatwasserbestendig
Gedeeltelijk
Materiaal
Siliconen
Geschikt voor
Chocolade
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |