Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

CookSpoint Weis Spätzleschaaf, 8mmcookspoint-weis-spatzleschaaf-8mm_0.jpg

CookSpoint Weis Spätzleschaaf, 8mm

• 1 beoordelingen

cookspoint-weis-spatzleschaaf-8mm_0.jpg
cookspoint-weis-spatzleschaaf-8mm_0.jpg

 27,90

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Product omschrijving

Spätzle? Van de één en favoriet maar voor de ander nog onbekend.
Spätzle is een gerecht van versgemaakte deegslierten die zowel zoet als hartig bereid kunnen worden.

En dit is heel gemakkelijk, als volgt, zelf te maken met deze rasp.

Voor 4 á 5 personen:

500 gram bloem, 4 tot 6 eieren, 2 theelepels zout.

Doe de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje voor de eieren en het zout.
Roer rustig in het midden en neem steeds iets meer bloem mee. Voeg dan rustig beetje je bij beetje wat water toe tot je een dik deeg krijgt.
Dek het af en laat het 15 minuten rusten.
Hou de spätzle rasp onder koud water. Vul hem vervolgens tot 3/4 met deeg boven een grote pot met kokend water.
Schuif dan de grote witte schuif van achter naar voren en weer terug.
Zodra de spätzle boven komt drijven, kan je die uit de pan halen met een schuimspaan.
Maak het gerecht af naar wens. Dat kan zijn met een flinke hand geraspte kaas of met spek, ui of een roomsaus.
 

 

Specificaties

Merk

Weis

Materiaal

Kunststof, RVS

Afmetingen

(l)33 x (h)7 x (b)11 cm

Reviews

1 beoordeling

5 sterren

1 review

4 sterren

0 review

3 sterren

0 review

2 sterren

0 review

1 ster

0 review

Star fullStar fullStar fullStar fullStar full

Doet precies wat het beloofd!

Anoniem - 3-9-2022

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1