Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Inmakeninmaken_0.jpg

Inmaken

• 1 beoordelingen

inmaken_0.jpg
inmaken_0.jpg

Product omschrijving

Auteur: Jonah Freud & Noni Kooiman
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 400

Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn?
Wat moet je maken van leftover vijgen?
Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken. Snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen.
De laatste jaren ligt de nadruk op voedsel fermenteren, roken en drogen, en krijgt het maken van jam, zuur, chutney en siroop als manier om voedsel langer houdbaar te maken helaas minder aandacht.
Inmaken brengt hier verandering in.

Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit, groente en diversen te bewaren voor later.
Ruim honderd ingrediënten worden op klassieke en moderne wijze verwerkt tot goed gevulde potten.
Van kwetsenchutney met rode ui, gefermenteerde rode biet met komijn tot aardbeienjam en een pickle van watermeloenschil.
De diversiteit aan recepten is enorm.

Specificaties

Merk

Reviews

1 beoordeling

5 sterren

1 review

4 sterren

0 review

3 sterren

0 review

2 sterren

0 review

1 ster

0 review

Star fullStar fullStar fullStar fullStar full

Dit is wat ik al tijden zocht

Anoniem - 31-10-2023

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1