Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

ILVE Professional Plus Inductiefornuis PDI106WE3/SS, 100cm RVSilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_0.jpg

ILVE Professional Plus Inductiefornuis PDI106WE3/SS, 100cm RVS

• 0 beoordelingen

ilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_0.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_1.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_2.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_3.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_4.jpg
ilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_0.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_1.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_2.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_3.jpgilve-professional-plus-inductiefornuis-pdi106we3ss-100cm-rvs_4.jpg

Product omschrijving

Reeds meer dan 50 jaar is ILVE een absolute specialist in kooksystemen. ILVE is in 1969 ontstaan in Campodarsego in de provincie Padua, in het nijvere noordoosten van Italië. Dit bedrijf zet trots een grote traditie voort op het gebied van technische knowhow in het bewerken van staal, samen met voortdurend onderzoek op het gebied van processen en technologieën.
Alle keukenapparatuur en fornuizen van ILVE worden vervaardigd in overeenstemming met de meest strenge kwaliteitscertificaten en worden handmatig geassembleerd door gespecialiseerde medewerkers, die alles tot in de kleinste details controleren. Dit garandeert al decennia lang een perfecte werking, wat blijkt uit de voldoening van vele klanten die koken met buitengewone apparaten op het gebied van functionaliteit, veiligheid en levensduur.

ILVE Professional Line

Gebaseerd op de beste en mooiste restaurant keukens brengt de ILVE Professional Plus lijn u een flexibel, gebruiksvriendelijk en robuust fornuis. De 100 cm Professional Plus fornuis is voorzien van een dubbele oven en inductiekookplaat.

Inductie kookplaten van ILVE garanderen veiligheid tijdens én na het koken. De inductie kookplaat wordt alleen warm door restwarmte, indien een zone nog warm is na gebruik dan wordt dit weergegeven op de display. Daarnaast beschikt de kookplaat over beveiliging tegen oververhitting en overkoken, een kinderslot, een restwarmte indicator en een vermogensbegrenzer. Dankzij het geïntegreerde veiligheidssysteem van ILVE kookt u altijd veilig en ontspannen.

Dit ILVE Professional Line inductiefornuis is 100cm breed, uitgevoerd met 6 inductiezones en 2 ovens. Dit fornuis heeft de kleur RVS.
Het fornuis heeft een unieke uitstraling met ronde knoppen en strakke grepen. De ruime multifunctionele easy clean ovens, met een accurate temperatuurcontrole  van 30 tot 300 °C, zorgen ervoor dat u gecontroleerd en met plezier kunt koken.

Functies oven: (65L)

  • (Vochtige) bereiding aan de onderzijde: dit is een van de meeste aangewezen bereidingen om het garen van gerechten af te werken, vooral van gebak (koekjes, meringue, gerezen gebak, desserts met fruit, etc.).
  • Normale statische (vochtige) bereiding: dit is de klassieke functie van de elektrische oven, bijzonder geschikt voor de bereiding van de volgende gerechten: varkensribbetjes, worstjes, kabeljauw, gebraad, wild, kalfsgebraad, meringue en koekjes, fruit in de oven, etc.
  • Meervoudige geventileerde bereiding: dit is de functie die simultane bereiding van verschillende gerechten mogelijk maakt zonder dat de geuren zich gaan vermengen. Men kan lasagne in de oven, croissants en brioches, taarten, cakes, enz. bereiden en tegelijk tijd en elektriciteit besparen.
  • ECO-bereiding: via deze functie kunt u koken met een aanzienlijke besparing op elektriciteitsverbruik. Met de ECO-functie worden de bereidingstijden aan trage bereidingen aangepast, zoals: stoofschotels, wit vlees, pasta in de oven, delicaat gebak. Deze bereidingscyclus is niet aanbevolen voor diepgevroren voedingswaren.
  • Pizzafunctie: geschikt voor het klaarmaken van pizza’s, maar ook van brood en focaccia. De belangrijkste warmtebron is het onderste element, die met behulp van de andere elementen van de oven op lage stand, een ideale situatie creëert voor dit soort bereidingen.
  • Ontdooien: hiermee kan men alle diepgevroren voedingswaren in het algemeen snel ontdooien om ze snel op
    kamertemperatuur te brengen, zonder de smaak en de structuur van de voedingswaren te beïnvloeden.
  • Intensieve bereiding: hiermee kan men snel en intensief garen, met stoomafvoer. Dit is aangewezen om een krokant resultaat te verkrijgen; aardappelen en groenten in de oven, kip, vis op zout, etc.
  • Intensieve vochtige bereiding: hiermee kan men snel en intensief garen, met stoomblokkering. Dit is aangewezen voor bereidingen in vocht: kip op jagerswijze, stoofpotjes, konijn met saus, kabeljauw, etc.
  • Meervoudige geventileerde grillbereiding: dit is de functie die simultane bereiding van verschillende gerechten mogelijk maakt zonder dat de geuren zich gaan vermengen. Men kan lasagne in de oven, croissants en brioches, taarten, cakes, enz. bereiden en tegelijk tijd en elektriciteit besparen.
  • Grillbereiding met gesloten deur: functie aangewezen voor een snelle en diepe bereiding op het rooster, om vlees in het algemeen, filet, T-bonesteak, vis en ook groente te gratineren en te roosteren.

Functies oven 30cm (43L):

  • Bereiding aan de bovenzijde: bijzonder geschikt om te braden en om een afwerkingskleurtje aan heel wat gerechten te geven. Deze functie is aangewezen voor hamburgers, varkenskarbonade, kalfsbiefstuk, tong, kleine inktvisjes, etc.
  • Bereiding aan de onderzijde
  • Grillbereiding met gesloten deur
  • ECO-bereiding
  • Normale statische bereiding

Specificaties

Merk

Type

PDI106WE3/SS

Kleur

RVS

Formaat

100cm

Aansluitwaarde

11 kW

Energieklasse

A+

Serie

Professional Line

Aantal ovens

2

Kleurcode

SS

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1