Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Hotpothotpot_0.jpg

Hotpot

• 0 beoordelingen

hotpot_0.jpg
hotpot_0.jpg

 22,50

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Product omschrijving

Auteur: Bas Robben
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 184

Met het nieuwste boek van culinair alleskunner Bas Robben leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele typisch Aziatische fondue op tafel te zetten.

Reis met Bas Robben mee en leer de hotpots van China, Japan, Korea, Taiwan en Vietnam kennen. De basis is uiteraard een goede bouillon: van lam, kip of varken maar ook een vegan umamibouillon of dashibouillon.
Laat je verrassen door de verscheidenheid hotpots: van een vurige Sichuanese hotpot met tofu, rundvlees, paddenstoelen en kip of de Japanse Ishikari-nabe met miso, zalm en boter.

Hotpot is praktisch ingedeeld: de basis (diverse bouillons, ook voor vegetariërs en veganisten), de hotpots uit vijf Aziatische landen.
Wát je in de hotpot kookt is minstens zo belangrijk als de bouillon zelf.
Daarbij kun je het zo simpel of uitdagend maken als je wil: rol garnalen- en gehaktballetjes, vouw kimchi-tofudumplings, marineer ossenhaas en kneed rijstballetjes in elkaar.
Als toegift mogen zelfgemaakte sauzen, drankjes en desserts niet ontbreken.

Specificaties

Merk

Good Cook Publishing

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1