Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Het kleine boek voor sauzenhet-kleine-boek-voor-sauzen_0.jpg

Het kleine boek voor sauzen

• 0 beoordelingen

het-kleine-boek-voor-sauzen_0.jpg

Product omschrijving

Auteur: Thomas Feller
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 144

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans en brengt ingrediënten samen.
Met Het kleine boek voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise.

Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken van goede bouillons, fonds en het bereiden van de perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van ketchup, chimichurri en teriyaki.
Het kleine boek voor sauzen geeft bovendien goede uitleg over technieken als deglaceren en monteren en geeft tips & trucs zoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen perfect kan binden.

Met dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van een goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en spicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette, roux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over kooktechnieken en -apparatuur en ingrediënten.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00


1e Paasdag | 20 april : Gesloten
2e Paasdag | 21 april: 11:00 -  17:00 uur

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1