• 0 beoordelingen
Auteur: Julius Jaspers
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 416
Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ.
Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill.
Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets lekkers van de BBQ toe.
Dit nieuwe standaardwerk bevat ruim 300 van Julius Jaspers' beste BBQ-recepten: van de allerlekkerste runderburger tot aan zijn Thaise beefsaté en van langzaam gegaarde côte de boeuf tot zijn ongeëvenaarde procureur.
En een dag geen vlees?
Geen probleem: met gerookte aardappels, spicy bloemkool en Koreaanse aubergine gaan zelfs de meest fervente carnivoren overstag.
Merk
Auteur
Julius Jaspers
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Koningsdag 26-4
Gesloten
Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00