Het Belgische GreenPan mag met rust een revolutionair en gezond pannenmerk worden genoemd. De twee grondleggers van GreenPan zijn pannen gaan ontwikkelen omdat er over veel pannen met een antikleeflaag een zweem van gezondheidsgevaren hing. Deze zouden bij oververhitting giftige en schadelijke stoffen produceren.
GreenPan ontwikkelde pannen met daarin een revolutionaire, veilige en gezondere antikleeflaag. GreenPan pannen vormen geen gevaar voor de gezondheid, ook niet bij oververhitting. Dit komt omdat pannen van GreenPan gevrijwaard zijn van de welbekende schadelijke stoffen. De pannen zijn onderhoudsarm een gebruiksvriendelijk.
Pannen van dit merk zijn eenvoudig schoon te maken. Doe dit eventueel met een mild sopje en een zachte spons. Deze pannen kunnen op alle warmtebronnen worden gebruikt en desgewenst dus ook ook in de oven. Als een GreenPan vaker wordt gebruikt dan hardt de toplaag op de bodem verder uit waardoor er direct een krasbestendige laag ontstaat.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 18:00 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |