• 0 beoordelingen
Auteur: David Frenkiel & Luise Vindahl
Uitgever: Becht
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
In The Green Kitchen delen bestsellerauteurs David Frenkiel en Luise Vindahl meer dan 100 vegetarische recepten die zij dagelijks voor hun gezin maken. Van snelle doordeweekse ontbijtjes en maaltijden tot wat uitgebreidere diners voor in het weekend - alle recepten zijn makkelijk te bereiden, gezond en natuurlijk ontzettend lekker.
Begin met de basisgerechten, zoals een flinke voorraad tomatensaus, beslag voor je rijstflensjes en luie linzen, en je hebt het grootste deel van je maaltijden voor de rest van de week al klaargemaakt.
Voor de weekendrecepten kun je net wat meer tijd reserveren, maar ook die zijn heerlijk ongecompliceerd: denk aan fish-and-chips van bloemkool, een troostrijke citroenricottalasagne of een friszoete bietenquiche met geitenkaas.
Met prachtige foto's en styling, en persoonlijke verhalen zet The Green Kitchen at Home een nieuwe standaard voor inspirerende vegetarische recepten.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Koningsdag 26-4
Gesloten
Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00