Een zeef gebruik je vaak om het kaf van het koren te scheiden. Je wilt er onder andere dikke klonten meel, harde stukjes vrucht of zelfs ijs (bij cocktails) scheiden van het goede materiaal. Afhankelijk van je soort product hoort een type zeef.
Voor het maken van soepen of sauzen is de roestvrij stalen puntzeef een goed hulpmiddel. Het is ook goed te gebruiken voor het opwarmen van eieren. Zoals steeds meer keukenproducten is ook deze zeef gemaakt van roestvrij staal. Het is dus zeer duurzaam. In ons assortiment kun je kiezen uit vijf verschillende maten van deze zeef
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 18:00 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |