De kaasschaaf is waarschijnlijk één van de meest gebruikte voorwerpen in de Nederlandse keuken. Hollandse kaas is namelijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar niet iedere kaasschaaf is geschikt voor ieder kaasje. Daarom hebben we bij Kookpunt een ruim assortiment aan kaasschaven.
We maken onderscheid in hardheid als het om kazen en bijpassende kaasschaven gaat. Zachte, halfharde, harde en zelfs zeer harde kaas schaaf je met het juiste materiaal. Natuurlijk zijn er ook kaasschaven die alles aankunnen.
Een kaasschaaf komt natuurlijk prima van pas wanneer je een plakje kaas op je bruine boterhammetje wilt. Maar probeer ook eens verschillende snijtechieken te presenteren op een kaasplankje voor gasten. Kaasblokjes, plakjes of zelfs kaaskrullen. Erg leuk om te combineren met vers fruit als druiven en zoete peer.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 18:00 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |