Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Fermenteren, het meest complete handboekfermenteren-het-meest-complete-handboek_0.jpg

Fermenteren, het meest complete handboek

• 0 beoordelingen

fermenteren-het-meest-complete-handboek_0.jpg
9789021562704_mi1_pd1500x1500_1.jpg

Product omschrijving

Auteur: Adam Elabd
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 224

Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt deelt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto's voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

Koningsdag 26-4
Gesloten

Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1