• 0 beoordelingen
Auteur: Dokkoon Kapueak
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Volgens chef Dokkoon Kapueak is Thais koken niet zo moeilijk en kan iedereen het leren.
In dit boek vertelt Dokkoon je precies hoe het moet, van de juiste bereidingswijze tot het herkennen van de goede ingrediënten.
Het bevat meer dan 60 traditionele recepten - voor verse curry's, pittige wokgerechten en zelfs een authentieke Thaise barbecue - die ze al haar hele leven lang kent uit Thailand en nu serveert in haar restaurant Boo Raan.
In 2018 werd Boo Raan gekroond tot Aziaat van het Jaar door Gault&Millau. In 2021 kwam daar een Michelinster bij.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Koningsdag 26-4
Gesloten
Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00