• 0 beoordelingen
333,-
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Locatie: Kookpunt Rotterdam aan het Noordplein
Datum: vrijdag 21 februari, 7 en 21 maart 2024
Aanvang: 14:00 uur
Einde: 17:00 uur
De cursus Snijtechnieken wordt gegeven door Ron Ferdinandus; oud-leraar Koksopleiding aan het Zadkine College. De cursus bestaat uit 3 vrijdagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur.
Deel 1: Snijtechnieken Groenten | 21 februari maart
De eerste middag van de cursus leer je de basis snijtechnieken voor groenten:
Deel 2: Snijtechnieken Vis | 7 maart
De tweede middag van de cursus leer je de basis snijtechnieken voor vis:
Deel 3: Snijtechnieken Vlees | 21 maart
De derde middag van de cursus leer je de basis snijtechnieken voor vlees:
De verschillende snijtechnieken worden uitgebreid gedemonstreerd en uitgelegd. Naast het snijden met verschillende messen komt ook de mandoline aan bod. Tot slot wordt er uitgelegd hoe je het mes kunt aanzetten en hoe je het mes scherp kunt houden. Ook besteden we aandacht aan het kiezen, verzorgen en onderhouden van de juiste snijplank. Tijdens de cursus kan je gebruik maken van zowel je eigen keukenmessen als messen van Kookpunt.
Samen met Ron bereidt u elke middag een aantal heerlijke gerechtjes, waarvan na afloop uiteraard geproefd kan worden.
Let op: dit betreft een digitale inschrijving voor de cursus; je ontvangt geen fysiek product thuis. De cursus vindt plaats in onze vestiging in Rotterdam, Noordplein 29-41, 3035 EC
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |