Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Bij Bijdendijk thuisbij-bijdendijk-thuis_0.jpg

Bij Bijdendijk thuis

• 0 beoordelingen

bij-bijdendijk-thuis_0.jpg
bij-bijdendijk-thuis_0.jpg

Product omschrijving

Auteur: Joris Bijdendijk
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 368

Maandagochtend: rennen, vliegen, springen, de kinderen moeten naar school. Een snel ontbijt van melk en granen, en filterkoffie voor Joris zelf. Het échte eetplezier vindt plaats op andere momenten.
In dit kookboek neemt chef-kok Joris Bijdendijk je mee in wat er zoal thuis op tafel verschijnt.

Pompoensoep op een snelle dinsdagavond, woensdag hazelnootpasta maken voor op een boterham, couscous royale op de vrijdag, de zaterdag beginnen met een luxe broodje haring en ’s avonds uitpakken met rendang, zondagmiddag kombucha maken en vervolgens de week afsluiten met Surinaamse bruine bonen met rijst; het kan allemaal in huize Bijdendijk.

Dankzij de ruim honderd recepten en de helder beschreven technieken, kan iedereen thuis leren een kreeft schoon te maken of een goede brioche te bakken.
Daarnaast schrijft culinair journalist Joël Broekaert met zijn bekende aanstekelijke verwondering over de wetenschappelijke en historische achtergrond van alledaagse ingrediënten als boter en suiker, maar ook over vuur en de illustere vijfde smaak umami.

Specificaties

Merk

Nijgh Cuisine

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1