• 2 beoordelingen
25,95
Er zijn nog maar 1 op voorraad
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Auteur: Maori Murato
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 264
Maori Murota, auteur van dé succestitel Recepten uit Tokyo, leidt je 'from scratch' door de Japanse keuken.
In zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk - hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso, natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te maken.
Met de geweldige receptuur van iconische gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag. Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak 'agébitashi', groenten die eerst gemarineerd en vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende 'temari sushi' met diverse toppings.
Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen.
Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek waarin niet alleen authentieke recepten worden gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg centraal staan.
'Dozo omeshiagarikudasai!'
Merk
Good Cook Publishing
• 2 beoordelingen
5 sterren | 2 reviews | |
4 sterren | 0 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Prachtig boek met harde kaft. Mooi geïllustreerd met duidelijke uitleg. Een aanwinst.
Anoniem - 13-4-2023
Fijn kookboek! Goede recepten die niet al te moeilijk zijn maar wel lekker. Ieder recept heeft een foto met hoe het eruit ziet.
Anoniem - 24-9-2022
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |