129,-
139,-
Op voorraad
Ben je op zoek naar de beste pannenkoekenpan voor het bakken van goudbruine Hollandse pannenkoeken of flinterdunne Franse crêpes? Bij Kookpunt verkopen we goede pannenkoekpannen van verschillende materialen om perfecte pannenkoek in klaar te maken. Het voordeel van een pannenkoekpan ten opzichte van een 'normale' koekenpan, is de hoogte van de rand. Doordat een pannenkoekenpan over een zeer lage rand beschikt is het gemakkelijk het beslag uit te spreiden met een beslagverdeler. Daarnaast draai je danzij deze lage rand eenvoudig de pannenkoek om met een spatel. Daarnaast is het, met de juiste behendigheid, ook mogelijk om op de pannenkoek in één keer om te draaien. Uiteraard kan de pancake pan ook gebruikt worden voor de bereiding van een omelet of flensjes.
We hebben zowel kleine als grote pannenkoekenpannen voor verschillende warmtebronnen verkrijgbaar, waaronder pannenkoekpannen voor inductie. Of een pan geschikt is voor inductie is afhankelijk van de bodem en het materiaal. Wij hebben bij iedere pan in onze webshop aangegeven of de pan inductie geschikt is.
Erg populair zijn de pannenkoekenpannen van plaatstaal: deze pannen beschikken door dit materiaal over een zeer constante hittegeleiding. Deze pannenkoekenpan heeft uitstekende natuurlijke antikleef eigenschappen waardoor een anti aanbaklaag niet nodig is.
Ook verkopen we gietijzeren pannenkoekenpannen. Gietijzer is een van de meest duurzame materialen om een pan van te maken; het absorbeert de hitte, houdt deze vervolgens goed vast en verdeelt de hitte zeer gelijkmatig over het gehele oppervlak van de pan zodat je pannenkoek in zijn geheel mooi bruin wordt.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 18:00 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |