• 1 beoordelingen
11,95
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Door vlees en vis op de Küchenprofi grillplank op de barbecue te grillen geef je je gerechten een verfijnde rooksmaak.
Week voor gebruik de planken minimaal een uur in water. Hier kun je voor extra smaak nog bier, citroensap of zout aan toevoegen. Smeer de plank na het weken in met olie en bestrooi deze met grof zout zodat je vlees of vis makkelijker loskomt na de bereiding. Leg vervolgens de plank met het ingrediënt op de barbecue om te laten garen.
Spoel na gebruik de planken af met warm water en laat deze drogen. Afhankelijk van de bereidingstijd en bereidingstemperaturen kun je de plank meerdere keren gebruiken.
• 1 beoordeling
5 sterren | 1 review | |
4 sterren | 0 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Lijkt mij een leuk produkt
Anoniem - 16-6-2023
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 18:00 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |